Lådcykelpool

Allt fler familjer efterfrågar laddbara lådcyklar som alternativ till både bil och cykel. Vissa säger lastcyklar, andra lådcyklar, och vi vet att många boende önskar sig enklare transporter i vardagen när en mindre last ska transporteras i ett tättbebyggt område. För dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening kan det vara värt att starta en cykelpool. En elektrisk lådcykel är dyrare än en vanlig cykel och kanske inte heller något man använder dagligen. Därför skulle en cykelpool för elektriska lådcyklar vara ett utmärkt tillskott för boende där bokning görs med en digital lösning.

För att starta en lådcykelpool hjälper vi er med de viktigaste stegen för att lyckas på lång sikt. Det kan vara skillnad på en lådcykelpool som ska installeras i nyproduktion, där man ofta kan finansiera lådcykelpoolen med hjälp av flexibla parkeringstal. Vi hjälper även dig som ska inrätta en lådcykelpool i befintliga bostäder, där poolen blir en service och ett erbjudande till de boende.

Cyklarna

Vi hjälper er att välja en eller flera elektriska lådcyklar av bättre kvalité. De boende vill ofta välja mellan olika sorters cyklar. De bör parkeras tryggt och säkert och låset bör vara kopplat till ett bokningssystem.

Lådcykel Cruiser
Lådcykel Cruiser Large

Service

Vi hjälper er att upprätta avtal med en ambulerande mekaniker som servar cykeln några gånger om året.

Bokning

Vi hjälper er med val av digital lösning i form av en app eller en sida på nätet där man bokar in sig på ett visst antal timmar eller dagar. Betalning kan ske i samma ögonblick som man bokar cykeln, eller när man lämnar tillbaka cykeln. Bokningssystemet fungerar ungefär som när man bokar tid i en modern tvättstuga.

Parkering

Det är mycket viktigt att en cykelpool placeras strategiskt så att de är synliga och lätt åtkomliga. Det är också viktigt med en trygg och säker parkering. Med våra smarta förvaringslösningar för cykelrum och garage kan vi alltid hitta en bra plats för cykelpoolen. Några kunder har valt att omvandla en parkeringsplats för bilar till 20 stycken cykelparkeringar, då frigörs ytor för en cykelpool. Ordning och reda ger plats för cykelpool!

Parkering

Budget

Vi hjälper er med en projektplan och en budget. Att köpa elektriska lådcyklar och bokningssystem innebär en uppstartskostnad. Vi hjälper er att upprätta avtal för service och underhåll samt försäkring. Många kunder väljer att periodisera kostnaderna över en leasingperiod om tex fem år.

Vill du veta mer om hur en cykelpool kan hjälpa boende och hyresgäster i din fastighet?

Kontakta Jakob Hammarbäck

Telefon: 0739-23 71 93
Epost: jakob@svenskacykelrum.se